Jura espressomachine

jura espressomachine

Espressomachine van Jura kopen?

Een Jura espressomachine is aanwinst voor zowel thuis als op kantoor. De espressomachines van Jura zetten heerlijke warme koppen koffie van versgemalen bonen. Binnen enkele seconden heb je een heerlijke espresso, koffie of cappuccino.

Volautomatische Jura espressomachines

Jura espressomachines zijn van Zwitserse afkomst en dat betekent Zwitserse precisie, duurzame materialen en een luxe en robuuste uitstraling. Koop je een Jura espressomachine dan profiteer je van een volautomatische machine. Dat betekent dat met een druk op de knop de koffiebonen worden gemalen en je koffiespecialiteit wordt gezet.

Moderne Jura technieken

De Jura E6 en de Jura E60 koffiemachine zijn zelfs voorzien van een touchscreen. Zo kun je met behulp van het touchscreen eenvoudig je favoriete koffie samenstellen. Bepaal de sterkte, meer of minder melk, temperatuur en meer.

Koffie van koffiebarkwaliteit

De Jura E6 maakt bijvoorbeeld gebruik van de P.E.P techniek dat staat voor pulserend extractieproces. Hiermee kan de extractietijd worden gereguleerd zodat je specialiteit wordt gezet met de perfecte doorlooptijd. Zo geniet je optimaal van de koffie aroma’s.

Jura espressomachine bestellen? Bekijk de diverse series van Jura om de koffiemachine te kopen die bij jou past!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven