Krups

Geniet van de lekkerste koffie met een Krups koffiemachine

Krups maakt al tientallen jaren koffiemachines. Krups werd in 1846 opgericht door de Duitser Robert Krups in de deelstaat Solingen. Aanvankelijk produceerde het bedrijf vooral weegschalen, later kwamen daar ook andere huishoudelijke apparaten bij, waaronder koffiemachines. Vroeger waren dat de eenvoudige koffiezetapparaten voor filterkoffie, vandaag de dag is daar een breed aanbod bijgekomen. Nu kun je een Krups koffiemachine bestellen die geschikt is voor Nespresso of Dolce Gusto koffiepads. Hiermee zet je in een handomdraai een heerlijke kop koffie of espresso voor jezelf of voor je gasten. Deze koffiemachines zijn geschikt voor thuisgebruik maar ook voor kleine horeca zijn ze een echte aanrader.

Lees meer

Geniet van echte koffie met de Krups Dolce Gusto

Ook Krups kon natuurlijk niet achterblijven met het op de markt brengen van een koffiemachine voor koffiepads. Dat werd de Krups Dolce Gusto. Verschillende koffiemerken brengen cups op de markt die je met deze handige koffiemachine kunt gebruiken. Hierdoor kun je verschillende soorten koffie zetten, van een pittige espresso tot een heerlijke latte. Met een Krups espressomachine maak je de lekkerste espresso voor jezelf of voor je gasten. Dankzij de eenvoudige bediening heb je het apparaat in no time onder de knie en kun je genieten van heerlijke koffie. Die bestel je natuurlijk ook via Zaligekoffie.nl.

Welke Krups koffiemachine mogen we bij jou bezorgen?

Bij Zaligekoffie.nl kun je een ruim assortiment Krups koffiemachines vergelijken. Of je nu gaat voor een eenvoudig basic Krups koffiezetapparaat, voor de Dolce Gusto of voor een luxe Krups Nespresso machine, je vindt gegarandeerd wat je zoekt. Je kunt eenvoudig de verschillende machines vergelijken dankzij de productinformatie op de website. Heb je je keuze gemaakt? Dan regel je je bestelling eenvoudig online. Je bestelling kun je binnen enkele dagen verwachten. Dan kunnen jij en je huisgenoten of gasten genieten van koffie zoals koffie hoort te smaken.

Tekst verbergen

Resultaat 1–24 van de 35 resultaten wordt getoond

Scroll naar boven