Jura

Jura volautomatische koffiemachines

Met de Jura volautomaat kun je je gasten verwennen als een ware barista. Met deze fraai vormgegeven koffiemachines zet je de lekkerste koffie voor iedereen. Of het nu om een kopje gewone koffie gaat, een heerlijke espresso of een variatie met melk, met jouw Jura koffiemachine regel je het in een handomdraai. Deze koffiemachines worden ook veel gebruikt in de horeca en zijn dan ook van professionele kwaliteit. Bij Zaligekoffie.nl vind je diverse uitvoeringen in verschillende prijsklassen. Kies de koffiemachine die bij jou past en geniet van de lekkerste koffie die je ooit hebt geproefd.

Lees meer

Ruime keuze in Jura producten

Bij Zaligekoffie.nl kun je een keuze maken uit diverse Jura producten. Een Jura koffiemachine koop je al voor een prijs ver beneden de 1.000 euro. Het is dus zeker niet zo dat deze topkwaliteit koffiemachines alleen zijn weggelegd voor de horeca. Je kunt er ook prima thuis van genieten. Sommige van de Jura koffiemachines zijn zodanig compact dat ze prima passen in je keuken. Je kunt de Jura koffiemachine gebruiken met gemalen koffie. Daarnaast beschikken deze machines over een melkopschuimsysteem zodat je de lekkerste lattes kunt bereiden, voor jezelf of voor je gasten.

Jura kopen voor de beste prijs

Via Zaligekoffie.nl kun je direct in het bezit komen van jouw Jura koffiemachine. Jura kopen was nog nooit zo makkelijk. Je kunt bovendien alle verschillende Jura koffieautomaten op je gemak bekijken en vergelijken en op die manier de beste keuze maken. Wie weet geniet jij binnenkort ook van de lekkerste koffie, professioneel bereid zoals een ware barista dat doet. Alle Jura producten blinken uit in kwaliteit en stijl. Dit merk kenmerkt zich in het bijzonder door de fraaie uitvoeringen van hun machines. Hierdoor wordt jouw Jura koffiemachine de blikvanger in je keuken, of dat nu bij je thuis is of in jouw restaurant of café.

Tekst verbergen

Resultaat 1–24 van de 88 resultaten wordt getoond

Scroll naar boven