Vergnano

Vergnano koffie staat bekend om zijn rijke, volle smaak. De koffiebonen van de onderneming worden medium donker gebrand, waardoor de natuurlijke zoetheid van de bonen naar voren komt. De koffie staat ook bekend om zijn crema, of dikke schuimlaag die zich boven op de koffie vormt als hij gezet wordt.

Vergnano is een familiebedrijf dat al sinds 1882 koffie maakt. Het bedrijf is gevestigd in Italië en exporteert Vernano koffiebonen naar de hele wereld. De koffie staat bekend om zijn rijke smaak en zachte textuur.

Als je op zoek bent naar een heerlijk kopje koffie, probeer dan Vergnano koffie. Je vindt van dit merk vast en zeker de perfecte koffie voor jou en je zult niet teleurgesteld zijn.

Lees meer

De geschiedenis van dit koffiemerk

In 1882 stichtte een jongeman, Domenico Vergnano, een kleine koffiebranderij in het stadje Chieri, in de streek Piemonte in Italië. De volgende eeuw wijdden de familie Vergnano en hun medewerkers zich aan het perfectioneren van de kunst van het koffiebranden en -melangeren.

In het begin van de jaren 1980 nam Domenico’s kleinzoon, Carlo Vergnano, het familiebedrijf over. Onder Carlo’s leiding bleef het bedrijf groeien en innoveren, altijd trouw blijvend aan Domenico’s streven naar kwaliteit.

In de jaren ’90, toen de koffiemarkt steeds mondialer werd, zag de familie Vergnano een kans om hun koffie naar een groter publiek te brengen. Ze begonnen hun koffie uit te voeren naar landen over de hele wereld, en vandaag wordt Vergnano koffie gedronken door koffie liefhebbers in meer dan 40 landen.

De passie van de familie Vergnano voor koffie is vandaag nog even sterk als toen Domenico meer dan een eeuw geleden voor het eerst bonen begon te branden. Het bedrijf is nog steeds in familiebezit en wordt nog steeds gerund, en ze blijven hun koffie op de traditionele Italiaanse manier branden.

Tekst verbergen

Toont alle 3 resultaten

Scroll naar boven