KIMBO

Kimbo koffie kopen en de beste prijzen vergelijken

Je verdient elke dag unieke koffie. Of je nu thuis, op werk of in je favoriete café zit. Kimbo koffie voldoet altijd aan je behoefte, en dat al meer dan 50 jaar.

Alleen de beste koffiebonen

Kimbo koffiebonen worden namelijk door experts van café do brasil met de hand uitgekozen. En moeten meerdere testen doorstaan om uiteindelijk in je kopje te belanden. Zo ben je altijd zeker van de beste kwaliteit.

Lees meer

De Kimbo koffiebonen worden in 3 stappen tot perfectie bereid.

  1. Uitdroging
  2. Roosteren
  3. Koelen

De perfecte temperatuur zorgt voor de ideale smaak, daarom besteden ze aan de laatste stap extra veel aandacht.

Echte Napolitaanse traditie

Voor het bestaan van Kimbo koffie, streefde de Rubino broeders altijd al naar perfectie. Het is de kwaliteit van de rauwe materialen, toegewijde experts en de klasse verpakkingen die je keer op keer verbazen.

Kimbo koffie is in 1963 gesticht door de gebroeders Rubino in Napels. En staat sindsdien bekend om hun typisch Napolitaanse koffie melanges. Goede koffie was voor de mannen meer dan een business, dit was hun roeping.

Het is daarom ook niet zo gek dat het merk Kimbo populair is geworden over de jaren heen.

De missie van Kimbo koffie

Het verspreiden van Italiaanse koffie over de gehele wereld en het maken van een kwaliteit product geïnspireerd door de Napolitaanse traditie. Authentiek gemaakt in italië, beschikbaar over de nationale en internationale markt. Gemaakt met de nieuwste technologie, terwijl er rekening wordt gehouden met mens en natuur.

Verwen jezelf

Want voor goede koffie gaan we ver. Zo zorgen we dat je de beste Kimbo koffie ook voor de beste prijs kunt vinden. Kies je vandaag voor een intense arabica of een wat pittigere robusta? Bekijk en vergelijk het aanbod hier en vind een smaak die bij je past.

Tekst verbergen

Toont alle 18 resultaten

Scroll naar boven