Highlands Gold

Highlands Gold Coffee is een premium koffie met koffie uit Mexico, Ethiopië, Tanzania, Indonesië en Colombia. Deze koffie heeft een unieke smaak die voortkomt uit de combinatie van de grote hoogte, de rijke bodem en de langdurige blootstelling aan de zon waaraan de bonen worden blootgesteld.

Highlands Gold Coffee is 100% Arabica, de hoogste kwaliteit koffiebonen. Deze boonsoort staat erom bekend een zachte, maar krachtige kop koffie te produceren. De bonen worden op traditionele wijze gebrand, waardoor de koffie een duidelijke rokerigheid krijgt. Deze rokerigheid, gecombineerd met de zoete en aardse smaken van de hoge ligging, zorgen voor een kopje dat werkelijk uniek is.

Lees meer

De smaak van Highlands Gold Coffee is anders dan alle andere. Hij is sterk maar evenwichtig, met een diepe, rokerige smaak die in de mond blijft hangen. Hij heeft een lichte nootachtigheid en een vleugje zoetheid die doorkomt als de koffie afkoelt. Het is een perfecte mix van robuust en zacht, waardoor het een ideale keuze is voor een oppepper in de ochtend of middag.

Highlands Gold Coffee wordt onder andere verbouwd in de traditionele boerderijen van Mexico, waar de plaatselijke bevolking erg trots is op hun koffieproductie. De boeren gebruiken volledig natuurlijke methoden die duurzaam zijn en ervoor zorgen dat de koffie van de hoogste kwaliteit is. De koffie wordt vervolgens zorgvuldig gekozen en gecontroleerd, zodat alleen de beste bonen in het eindproduct worden gebruikt.

Als je Highlands Gold Coffee drinkt, kun je er zeker van zijn dat je geniet van een kop koffie die zowel vol van smaak als van hoge kwaliteit is. Als je dus op zoek bent naar een eersteklas koffie die je smaakpapillen zal prikkelen, dan is Highlands Gold Coffee de ideale keuze voor jou. Geniet van de smaak van de hooglanden en de kwaliteit van deze koffie!

Tekst verbergen

Toont alle 17 resultaten

Scroll naar boven