Top 5 beste koffiemachines 2021

Ben je op zoek naar de beste koffiemachine van 2021? Een goed moment om daar even wat tijd voor vrij te maken. Er zijn namelijk veel koffiemachines te koop, en welke je gaat kiezen hangt toch echt af van je eigen smaak en persoonlijke voorkeur. Dit is dan ook het juiste moment om je zoektocht te beginnen, want zalige koffie is toch ook waar je zin in hebt? 

Hoe de beste koffiemachine kiezen?

Voordat je de beste koffiemachine gaat kiezen, is het goed om te weten dat jij de deur dan niet meer uit hoeft om de lekkerste koffie te drinken. Je hebt eerder de kans dat mensen naar jou toe komen omdat jij de lekkerste koffie kunt zetten! Sommige mensen noemen een koffiemachine ook wel een volautomatische espressomachine. Er bestaan om te beginnen erg veel soorten, maten en kleuren koffiemachines. Zo bestaat er bijvoorbeeld een volautomatische espressomachine, hiermee kan er onder hoge druk een lekkere kop koffie worden gezet met een hazelnootkleurig schuimlaagje. Neem de tijd om na te gaan wat er mogelijk is en let daarbij op:

  • De koffiesmaken
  • Het formaat koffiemachine, heb je ruimte voor een groot apparaat of liever een kleiner model?
  • Je budget (wat heb jij te besteden aan dit apparaat/wat wil jij er maximaal aan uitgeven).
  • Merk, wat voor merk spreekt je aan/heb je goede ervaringen mee?
  • Eventueel op de kleur, als je graag wil dat het bij je keuken past.

1. De beste volgens ons: De Krups EA8110

Als je voor de beste volautomatische koffiemachine genaamd Krups EA8918 Evidence gaat, dan heb je het voordeel dat je eenvoudig twee kopjes koffie tegelijkertijd kunt zetten. Nog een bijkomend voordeel is dat je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur naar wens in kunt stellen. Er is een touchscreen aanwezig en zo stel je de koffiehoeveelheid nauwkeurig in. Zowel een koffie of een sterke espresso is met één druk op de knop te zetten. Heb je toch liever cappuccino? Dan is er een melkreservoir wat je kunt gebruiken om melk aan de koffie toe te voegen. Zo heb je ook met 1 druk op de knop een lekkere cappuccino. Kies jij voor deze beste bonen koffiemachine? De prijs kwaliteit verhouding is prima!

2. illy Y3 Iperespresso Espresso & Coffee

De lekkerste koffie zetten is met illy Y3 Iperespresso Espresso & Coffee zo geregeld. Het voordeel is dat het een kleine koffiemachine is, maar hij staat voor het leveren van grote prestaties en heeft een mooi strak design. Er is ook nog de klassieke illy X7.1 Iperespresso espressomachine. Ook hiermee kun je in een handomdraai in je eigen keuken de lekkerste koffie zetten.

3. Melitta Caffeo CI Zilver E970-101

Wissel je graag af qua koffiesmaken? Dan kan de Melitta Caffeo CI Zilver E970-101 wel eens de beste koffiemachine voor jou zijn. Je kunt deze namelijk vullen met twee verschillende smaken koffiebonen. Je maakt zo je eigen cappuccino of latte macchiato met één druk op de knop. Het melksysteem schuimt automatisch melk op. Er is bewust gekozen voor een transparant melkreservoir, je ziet zo snel of je voldoende melk hebt voor een volgend kopje.

4. De’Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM

Ben je een liefhebber van ijskoffie of juist van warme chocolademelk? De De’Longhi Maestosa EPAM 960.75.GLM kan dit bij je thuis gerealiseerd worden. Gedurende de zomermaanden kan dat voor heerlijke verkoeling zorgen en in de winter juist voor meer warmte! Een ideale koffiemachine dus om het hele jaar door volop te mogen gebruiken. Je hebt de optie om tegelijkertijd twee espresso’s klaar te maken en zo geniet je samen van een fijn rustmoment met eigen gemaakte koffie.

Delonghi volautomatische espressomachine

5. De Siemens EQ.300 TI353201RW

Als je graag keuze wil, dan is de Siemens EQ.300 TI353201RW een goede optie. Je hebt de keuze uit maar liefst vijf verschillende koffiespecialiteiten, en dan zijn een koffie verkeerd, latte macchiato en een lungo echte aanraders! Dit zou wel eens de beste koffiemachine voor thuis kunnen zijn! 

Neem de tijd om na te gaan wat voor jou de beste koffiemachine 2021 kan zijn. Het gaat puur om eigen smaak en voorkeur. Je hebt gelukkig alle tijd om hier een kijkje te nemen en dan vind jij snel een apparaat wat aan je wensen voldoet!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 1 =

Scroll naar top